måndag 7 december 2009

Nu kör vi igång!

I lördags var det ett halvår kvar.

Jag har bestämt mig för att gå in i Szalkais 3.30-program och flytta mitt eget mentala fokus från under fyra timmar till under 3.45.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker 3:45 är ett bra delmål på vägen mot sub 3:30 för dig. Fyra timmar-målet bör du krossa om du får träna på som vanligt. Jag lovar nästan att käka upp en av mina löparkepsar om du inte fixar det :-)

  SvaraRadera
 2. Det känns bra att jag får lite uppbackning kring det. Min vinnarskalle är inte den bästa men med lite pepp och mulet väder ska det gå vägen.

  SvaraRadera
 3. Joel, jag lider också av brist på s k vinnarskalle, kanske kan vi lära varandra. Hoppas också på att få springa en mara i lite svalare väder nästa år...

  SvaraRadera
 4. Vi bildar team Staffan, Team Vinnarskalle. Nu är det bestämt. Det är också bestämt att det blir molningt den 5 juni 2010. Punkt.

  SvaraRadera
 5. Jag ska peppa dig Joel!!
  Får du vara frisk och skadefri tror jag också stenhårt på att du fixar 3:45 lätt!!

  SvaraRadera
 6. Här kommer lite till peppning... Det är nog rätt att du lägger dig på 3:30-programmet och sen ser du hur kroppen svarar på det.

  Körde själv på det programmet innan stressfrakturen stoppade mig sist. Nackdelen var att jag inte fattade vad kroppen svarade och fortsatte ändå.

  Men man lär sig av misstagen sägs det! Så nu är det bara att träna och längta till den 5:e juni :)

  SvaraRadera
 7. Team Vinnarskalle, I Like! :-)
  Tycker vi bjuder in Daniel också! Han och jag har redan stämt träff vid Västerbron på andra varvet!

  SvaraRadera
 8. Daniel:Låter kanon det, tack för stödet.

  Janne: Det är det som är tanken, lite mental träning att gå ut på 3.30-programmet och veta att jag har lite att spela på än att ta 4-timmars och känna att jag ligger på marginalerna. Kroppen jag...den snackar hela tiden tycker jag just nu.

  Staffan: Ja jag läste det men om du ska skaffa vinnarskalle så kommer du ju kunna fullfölja i samma tempo som du öppnade i vilket innebär att Daniel inte kommer ifatt dig. Men med hans vinnarskalle kanske han börjar spurta vid Västerbron... Hur eller hur kan han vara med som mentor.

  SvaraRadera