tisdag 1 december 2009

"Bang och smutsen är väck"

Har ni sett den, en av de dubbade åttiotalsinspirerade reklamfilmerna som ger rysningar när man inte hinner zappa. Cillit Bang, ett rengöringsmedel som gör susen helt enkelt, om man får tro reklamen. Jag brukar genast bli MYCKET skeptisk.

I ett års tid har jag emellertid fightats mot kalkavlagringarna på våra duschdörrar. Helt omöjligt att få bort skiten och då har jag surfat runt och provat allehanda supermedel och specialtips.

Härom veckan frågade morsan om jag provat Cillit Bang. Knappast tänkte jag men vågade inte annat. Kalket borta hur lätt som helst.

Så dagens husmorstips; Cillit Bang på kalkavlagringar.

Vad detta nu hade med löpning att göra....

2 kommentarer:

  1. Allt måste inte handla om löpning, det är ju kul att läsa lite om grabben bakom också... Cillit bang, jag har inte heller provat det pga den där jävla reklamen.. Sån reklam har motsatt effekt på mig men nu när du säger att det är bra så kanske man skall prova. Om det nu inte är så att du är nordenansvarig försäljningschef för cillit bang ;-)

    SvaraRadera
  2. :-) Nej, jag jag säljer inte CB. Jag har samma inställning som du till sådan reklam men i just det här fallet fick jag faktiskt ge mig. S-U-P-E-R-R-E-N-T.

    Fast någon bang hörde jag aldrig.

    SvaraRadera