torsdag 17 december 2009

Dagens pass: 10 km - 51.22

Dagens pass, kategoriskt sammanfattat i rätt och fel.

Fel: Jag kom ut för sent. Jag hade fel tights. Jag hade fel jacka. Jag hade fel mössa. Jag hittade inte broddarna till skorna.

Rätt: Jag kom ut. Jag höll ett för passet bra tempo. Jag halkade inte.

Rätt + fel --> 5.08/km @ 146 bpm


Off topic: Idag är jag grymt irriterad på "världens främsta demokrati" som erbjudit sig att avsätta 10 miljoner dollar för att minska klimatpåverkan i tredje världen. Samma federation av stater lägger i år 687 miljarder dollar på krigsmakten (jag tänker inte nedlåta mig till att kalla det för försvaret).

4 kommentarer:

 1. Nu läste jag att Hillary Clinton gått ut med att någon typ av fond ska startas där 100 miljarder dollar om året ska delas ut. Hur mycket USA ska bidra med är dock inte kännt. Dessutom måste alla andra vara med... Alltid bra med en bakdörr.

  SvaraRadera
 2. Det är fint att der erbjuder u-länderna 100 millar för att minska sina utsläpp istället för att lägga motsvarande summa på att jobba med sina egna utsläpp tycker jag :-)

  SvaraRadera
 3. Snacka om dubbelmoral. Håller helt med!

  SvaraRadera
 4. Nu verkar ju klimatfrågan inte ens vara på den politiska agendan i USA men jag tenderar att allt som oftast bli irriterad över deras självgoda förehavanden. Tänk bara "patriotic act" där de lagstadgar om att de har rätt att gå in i andra länder...man blir ju mörkrädd.

  SvaraRadera