onsdag 9 december 2009

Sjukdomsinsikt

Min fru brukar alltid sucka när hon ska hämta något i en av mina jack- eller byxfickor. Där hittar man allsköns skräp, mest kvitton.

Idag gjorde jag en inventering av innehållet i den väst som jag hade på mig på hundpromenaden.

Fem mindre bultar i tre olika längder
En mutter
Två vingmuttrar
Två brickor
En gammal handlingslista
En penna
Två plastförpackningar till Toms Mangostänger
Två stenar i olika dimensioner
En gul tårtbit till ett Trivial Pursuitspel(?)
En skruvbit till skruvdragaren

Jag kan inte annat än hålla med henne...

4 kommentarer:

 1. Dags att köpa en handväska? :)

  SvaraRadera
 2. Hemma hos mig är det jag som hittar de mest egendomliga och obegripliga prylar i min sambos ficka. För att inte tala om hennes handväska. Ska göra en inventering någon gång och skriva om det i min blogg.

  SvaraRadera
 3. haha, men det blir ju lätt så, speciellt när man har barn. Jag menar när man "tar nåt ifrån dem" som de inte ska ha/äta (typ sten, spik m.m.) så kan det lätt hamna i fickan! Jag är nog nästan likadan fast TP-tårtor har jag nog inte haft med mig på det sättet...

  SvaraRadera
 4. Cecilia; Kan vara på tiden. Jag ser betydligt fetare ut än vad jag är när jackfickorna putar hela tiden. Välkommen förresten!

  Roadrunner; Traditionellt är det väl kvinnor som får skit för att de släpar runt på massa grejer. I mitt fall är det ju även HELT onödiga saker. Välkommen du också!

  Johan; TP-tårtan har hamnat där när Elvira hade med den i handen ut på hundpromenad. I samband med våra husvisningar så har E haft det tvivelaktiga nöjet att öppna TP-lådan och kasta ut både frågekort och tårtbitar på golvet...

  SvaraRadera