torsdag 1 oktober 2009

Jobbmys

Igår bar det av in till centralorten för att umgås lite med mina kollegor. Det var avtackning på gång för en i vår grupp och som vanligt laddade vi upp med lite regellös innebandy i vår nya fina hall.

Tydligen är det så att man drar med sig vax från korridorgolven in i hallen när man transporterar sig från omklädningsrummen, så snabba vändningar var uteslutet. Dessbättre sparar det ju även på benhinnorna!

Jag har fått upp flåset en bra bit sedan i våras och var inte allt för trött efter en timma i den lilla hallen.Vi fortsatte med lite bastu och gick sedan till Harrys inne i stan (varför ska man alltid gå dit...?) Mat och lite dricka följt av nästa sak jag inte förstår. Bowling. Bowling i sig är väl helt ok men bowling med ett par öl innanför västen, trasiga klot och för stora skor? Jag tänkte först skriva sneda banor men det skulle jag väl få tillbaka ;-)

Dessutom ska allt utföras i neonljus och med någon stor tvskärm i bakgrunden. Tvivelaktigt.Det var ingen vidare fart på kollegorna så det blev en förhållandevis tidig kväll. Tog halvelvabussen hem och avrundade med en fyrakilometers cykeltur från bussen. Så det var ett riktigt triathlon igår, innebandy, bowling och cykling. Inte konstigt att jag är sliten idag :-)

7 kommentarer:

 1. så det var inte nån sprit med i bilden alls?

  SvaraRadera
 2. Ahh! Disco-bowling! Nog ser det ut som att den ena banan lutar lite ;)

  SvaraRadera
 3. Discobowling. Endast i en småstad.

  SvaraRadera
 4. Bowling är ju kul som det är tycker jag! Det behöver liksom inte nån hög musik och neonljus. Ljudet från strike efter strike är väl musik nog :)

  SvaraRadera
 5. Johan: exakt, jag vet inte vad det där ska vara bra för. Antagligen för att man inte ska se att banorna lutar och att kloten är trasiga. För de var faktiskt det, stora flisor borta från de flesta av kloten. Och att knappt någon i vårt 14-mannagäng slog en strike har nog inte enbart med alkoholen att göra.

  SvaraRadera