söndag 4 oktober 2009

Jag gjorde det till sist

Köpte en pulsklocka alltså.

Kan säga att jag stått och vägt mellan en Polar 300 med fotpod och en Garmin Forerunner 305. 2000 kronor har varit min smärtgräns och det var dessa två alternativ som stod till buds. Det har hela tiden vägt lite mot en Garmin och det var en sådan det blev till slut.Sammanfattningsvis föll valet på Forerunnern av två anledningar:

1. Det är EN pryl, inte klocka och fotpod. Förr eller senare vill jag garanterat ha en gps-pod också och då springer pengarna iväg.

2. Ingen kalibrering. Visst väntan på satellitkontakt och de eventuella missvisningar som gps:en har men det känns ändå bättre.

Köpet gjordes på www.brc.se som Daniel rekommenderade. Bra webbshop och vi får se hur de är med leveranserna. Fri frakt var det för tillfället vilket gör att jag kom undan med 1995 :-, en hundring billigare än från Elgiganten. Känns bra.

4 kommentarer:

 1. Kul att du gjorde slag i saken! BRC är riktigt snabba. Jag skulle tippa på att du har din klocka på tisdag eller senast onsdag =)

  Jag ska själv beställa en 305:a eller 310:a därifrån ikväll. Har inte bestämt mig än... :/

  SvaraRadera
 2. Jag sitter här och trummar och väntar på morgondagen. Paketet skickades från BRC vid tio i morse så visst är de snabba.

  SOm jag skrev på din blogg så skulle jag nog satsa på 305 om jag inte hade svinigt mycket deg eller var multisportare.

  SvaraRadera
 3. Då får vi hoppas på att det dyker upp ett paket på posten idag.
  Om du får ditt idag borde jag få mitt imorgon! :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Hoppas du blir nöjd!

  SvaraRadera