torsdag 22 oktober 2009

Pest eller kolera?

Kommer ni ihåg leken? Man ska välja mellan två helt absurda alternativ och man måste välja något av dem. T.ex., Vilket väljer du, att ha dubbelt så mycket hud som du behöver eller att ha något otalt med Hells Angels? Ja ni fattar.

Nu till kopplingen till den här bloggen.

Vilket väljer du, att springa ett halvmarathon med vätskebälte och kunna dricka när du springer men samtidigt bära extra vikt ELLER att stanna och dricka vid varje vätskekontroll?

9 kommentarer:

 1. Beror på hur länge jag är tvungen att stanna vid vätskekontrollen i så fall. Men om jag får välja att stanna så kort tid jag vill och dricka efter bästa förmåga så väljer jag nog vätskekontroller...

  SvaraRadera
 2. Vätskekontroller, och varför ska du stanna vid varje, drick ordentligt innan så behöver du bara dricka någon gång under loppet

  SvaraRadera
 3. Vätskekontroller!!! Verkar som det står 4-0 nu mot vätskebältet ;)

  SvaraRadera
 4. Ja det verkar så Daniel. Staffans poäng är ju också god, under ett halvmarathon behöver man kanske inte drycka tre gånger.

  För din del Tobias så fanns det inga andra regler än att man måste stanna, jag kan nämligen inte med att dricka ur mugg och springa samtidigt. Måste öva på det men inte nu...

  SvaraRadera
 5. Häll vätskan över huvudet och låt den sakta sippra ner längs kinderna och i munnen. Då får du lite svalka och nyttiga salter på köpet också!! :) Ha inte gelé i håret bara, såvida den inte innehåller snabba kolhydrater!! ;)

  SvaraRadera
 6. Beror kanske på hur mycket man svettas, och om vi snackar 30 graders värme eller 5 grader. På halvmara behöver man ju inte dricka så många gånger, så jag tror på vätskestationerna. Iofs. beror det ju lite på hur många det är som springer loppet; kommer det att vara trängsel på kontrollerna?

  SvaraRadera
 7. Daniel: Frågan om det är en bra lösning i november...

  Snorkkis: Det kommer inte vara trängsel och loppet går 7 november = inte stor risk för hetta

  SvaraRadera
 8. Vätskekontroller helt klart. Skönt att slippa bältet. Är det en halvmara så är min erfarenhet att jag endast behöver få i mig lite vatten på slutet om ens det. Jag blir bara flåsigare och tröttare av att dricka. Man vill ju ogärna stanna.

  SvaraRadera