torsdag 29 oktober 2009

Dagens agenda

Imorgon bär det av till Göteborg, en stad jag verkligen tycker om. Mysigt och välkomnande på något sätt. Och i mina ögon inte lika stressigt som i Stockholm, men det lär jag väl få skit för nu...

Vi ska besöka min frus syssling M och hennes man J. Kommer sannolikt att bli supertrevlig. Fika, shoppa julklappar och kanske lite vin?! Min svåger som också bor i Götet har erbjudit sig att vara hundvakt, kanske tittar han också förbi vid tillfälle??

Intressant när man packar sig själv, sin fru, vår dotter och vår hund i bilen för en tvådygnsresa. Packlistan har tre punkter för mig, tre för hunden, några fler för frun och 27(!!) för dottern. Bättre det än att missa något kanske.

På ITB-fronten inget nytt. Knäet ömmar lite efter tisdagens pass och om sanningen ska fram så förväntar jag mig inte att det blir några fler pass före Jämjöhalvan nästa lördag. Vila och rulla på yogamattan fram till dess, sikta på stordåd och sedan gå i vintervila med rehabträning...

När jag jobbar på ITB så känns det allra messt jävulskt ont ungefär mitt på låret, jag hade nog väntat mig att det skulle kännas mest nere vid knäet.

För övrigt är det idag dags för veckans fika med de föräldralediga i området. Verkar som att det är leksakshomepartyförsäljningsgettogether samtidigt. Har aldrig varit på något liknande, inte på Tupperware, Me&I, Lingon&Blåbär eller allt vad de heter. Jag får ta rygg på någon av tjejerna, titta efter något billigt och gömma mig i ett hörn och hinka java. Det är taktik det.

Glömde visst bort att jag måste borsta hunden och byta till vinterdäck på bilen också...så ehhh, vi hörs...

3 kommentarer:

 1. Jag är ju uppvuxen utanför Göteborg men bor nu utanför Stockholm sen 10 år så jag har testat båda..
  Tycker nog inte Stockholm är så mkt stressigare än Göteborg..Har dock alltid tyckt Göteborg är ganska grått och regnigt men samtidigt trevligt, mysigt och personligt på nått sätt.. Stockholm är väl lite mer "fiiiint" (Uttalas med Liiidingödialekt) tycker dom själva ivf, lite sköt er själva mentalitet om du hänger med.. Men jag håller mig oftast utanför Stockholm city och hänger hellre i de alldeles förträffliga förorterna istället..
  Annars är ju Stockholm fantastiskt vackert det kan man ju inte säga nått om.

  SvaraRadera
 2. Stockholm är jättefint, om man slutar gå Drottninggatan upp och ned som vi lantisar gör när vi kommer dit.

  SvaraRadera
 3. haha. ja denna drottninggata.. ta er mot söders höjder istället, magnifika omgivningar och härliga pubar... :-)

  SvaraRadera