onsdag 30 september 2009

Månadssammanfattning: September 2009

Så var ytterligare en månad lagd till handlingarna.

September 2009 i siffror:
Antal kilometer: 102,9 km
Antal pass: 11
Längsta pass: 15 km
Snabbaste snittid: 4.17 (6,2 km)

Positivt
Målen för månaden var ett pass på minst 15 kilometer vilket klarades av i söndags. Dessutom skulle det in ett kvalitetspass i veckan. Det har det väl varit si och så med får jag säga. Det har blivit ett intervallpass och ett fartlekspass men jag är så pass osäker på hur intervallerna ska utföras så jag avvaktar lite med dem i fortsättningen.

På resultatssidan så har det gått framåt. Snabbaste milen, längsta passet och snabbaste snittiden på distans över 5k, allt under samma månad. Kanske inte så konstigt eftersom jag är i början av min träning. Hur som helst så funkar allt mycket bra och som främsta anledning ska jag nog sätta min kontinuitet. Jag har alltid varit dålig på att prioritera bort träningspass. Nu är jag noga med att få mina tre pass i veckan.

Negativt
September började inte så bra men tanke på att jag var förkyld och missade nästan en vecka.
Kylan och mörkret börjar komma...

Inför oktober
Komma upp i 19 km på ett långpass.
Hitta några bra styrketräningsövningar.

2 kommentarer:

  1. Härligt jobbat, själv kom jag bara 65 kilometer tror jag.. Suger ju men jag får skylla på att gymmet tar en massa kvalitativ springtid i anspråk..

    SvaraRadera
  2. Det är klart att man får välja bland godsakerna när dygnet inte har mer än 24 timmar. Ska försöka snitta 3,3-4 mil per vecka nu under oktober och göra ett lopp i början av november. Därefter blir det nog att lugna ner sig lite till februari

    SvaraRadera