fredag 4 september 2009

Nytt vätskebälte

Köpte ett nytt vätskebälte på Stadium idag. Ett Soc med fyra deciliterstora flaskor. Inte så mycket vätska men det satt skönt på i butiken och insidan är i något microfleecematerial som håller tag på ett annat sätt än mitt tidigare.Ska fylla flaskorna med vatten och dansa runt lite hemma innan jag bestämmer mig.

7 kommentarer:

 1. Jag har precis ett sådant och är jättenöjd med det. Jag är inte så förtjust i att kånka runt på en massa dricka utan vätskar för det mesta upp mig innan jag sticker ut men på långpassen innan maran i våras funkade detta kanon, bra fack för nycklar/MP3 och mobil har det också!
  Trevlig helg!
  Staffan

  SvaraRadera
 2. Vad hade du innan? Själv kör jag med 4-flaskorsbälte från Perfekta och är rätt nöjd med det förutom att det kanske saknas nån extra ficka så att både mobil och mp3spelare kan följa med.

  SvaraRadera
 3. Åhh, det var skönt att höra! Vet inte om du läste mitt tidigare inlägg om mitt Intersportbälte som bara åker upp på magen? Hoppas komma till rätta med det nu.

  SvaraRadera
 4. Haha, nu hann jag inte läsa din kommentar Johan. Men mitt tidigare var ett gult bälte från Intersport som inte var det minsta elastiskt. Det innebar att när man dragit åt det runt höften så gled det bara upp på magen.

  Jag läste om Perfektabältet på jogg.se men sprang på det här på Stadium och tänkte att det var värt att prova. Har även funderat på Camelbak men det känns lite overkill just nu.

  SvaraRadera
 5. Oooj! ursäkta jag glömde av att kolla vad det var för märke på mitt som jag lovade "*skäms", hoppas detta funkar då..

  SvaraRadera
 6. Ingen fara! Jag provar mig fram, men kolla gärna ändå.

  SvaraRadera
 7. Jag har också ett sådant vätskebälte, och tycker det funkar bra. Flaskorna är smidiga och inte i vägen tycker jag. Dock är det ganska lite vätska man får med sig, men på normala långpass går det ju bra, och ev. finns det ju möjlighet att fylla på flaskorna på vägen också.

  SvaraRadera