onsdag 13 januari 2010

Reflexväst inköpt

Efter att i månader ha tittat avundsjukt på Daniels löparbilder slog jag idag till på en reflexväst från Craft.

250 pix är bra dyrt för en sådan men den verkar funktionell och jag hade ett presentkort på Sportson liggande som jag inte hittat något annat att köpa för. Flyt för mig att de hade just craftvästen.

Smiter åt fint jämfört med min tidigare sunkhistoria med kardborreband.

6 kommentarer:

 1. Bra att synas ordentligt, en billig försäkring, jag hade också en tält-stor sak från Intersport tidigare, den envisades med att åka ner från axlarna hela tiden...sedan hittade jag en tightare väst med dragkedja i sportshopen där jag kan träna på jobbet. Fast nu föredrar jag min knallgröna härliga Craft-jacka med massor av reflexdetaljer.

  SvaraRadera
 2. Bra köp Joel! Ett litet tips som jag har fått erfara med reflexdetaljer är att dom kan tappa effekten om man tvättar dom för mycket. Försöker därför tvätta västen sparsamt och sköljer den i vatten istället. Den blir ju ändå inte speciellt svettig ;)
  Lycka till med västen!

  SvaraRadera
 3. Tjusigt! Själv ör jag i en från newline och är supernöjd med den. Alltid kul med nya löpargrejer.

  SvaraRadera
 4. Jag börjar verkligen få nog av den modellen som åker ner från axlarna, kanske jag borde slå till på en likadan. Om man tänker att den ju fungerar som väst på samma gång, är det kanske inte så stor investering.

  SvaraRadera
 5. Precis som ni säger så är min nuvarande värdelös, den åker omkring på axlarna och åker upp mot bröstet när jag har vätskebälte.

  Daniel; Tror inte att jag har tvättat min gamla en enda gång så det lär inte vara ett stort problem här....

  Snorkkis; Som Daniel tidigare beskrivit på sin blogg så är det nät i ryggen och en liten krage så jag känner som du, att den kommer funka rätt bra på kvällspassen vår och höst också.

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Har en likadan och är grymt nöjd! Älskar den tighta passformen.

  SvaraRadera