Första semlan för säsongen är nere. Aningen torr men jag tror på bättre exemplar framöver. Ni som kommer hävda att säsongen startar på fettisdagen kan dra ert förlegade traditionstäcke över er ;-)
Varje gång jag varit på väg att köpa har de varit slut!:-( Och jag är för lat för att göra egna men det där med glass som Snorkkis tipsar om låter förstås supergott!
39-årig periodare som till slut förstått att man springer för sin egen skull och inte för andra. Har alltid älskat löpning som motion, avkoppling och terapi. Har en oplockad gås med marathondistansen och satsar på under fyra timmar 2015. Förväxla det inte med någon fyrtioårskris!
Tusan också; du hann före. Ett tips är att göra semlor med glass i istället för grädde; supergott!
SvaraRaderaVarje gång jag varit på väg att köpa har de varit slut!:-( Och jag är för lat för att göra egna men det där med glass som Snorkkis tipsar om låter förstås supergott!
SvaraRaderaKalmars bästa semlor köps hos Ekelunds. De har stora och små. Eller rättare sagt, normala och gigantiska. Jag är svårt beroende av de senare.
SvaraRaderaGlass alltså snorkis? Kör du fortfarande mandelmassa i?
Premiärkäkade också semlor idag, barnen jublade och jag blev hjälte när jag kom hem med fyra nybakade.
SvaraRaderaGillar inte grädde så här blir det inte många semlor men gärna muffins! :)
SvaraRaderaToo bad Daniel, cause semlor is THE SHIT ;-)
SvaraRaderaGillar inte heller grädde. Men på semlor funkar det av någon konstig anledning :-)
SvaraRadera