söndag 22 november 2009

Utflyktsrevival

När vi bodde i lägenhet och inte hade barn så var vi på utflykt väldigt ofta. Det var något särskilt med att komma ut i friska luften och låta hunden springa fritt. Utflykterna skedde året runt, i sol, regn och snö.

När vi flyttade ut till huset där vi bor nu så var det mycket naturen som lockade. 400 meter till havet, skogen bakom huset. Men av någon anledning så har vi kommit av oss. Naturligtvis så är Elvira en anledning, när hon var väldigt liten så var det inte så enkelt att ta sig ut men det är ingen ursäkt längre.

I och med att vi flyttade så hamnade vi också två mil längre bort från Öland, vilket alltid varit vårt favoritmål. Sandbergen, i närheten av byn där jag växte upp, Äleklinta och Jordtorpsåsen har senaste åren inte fått så många besök.

Vi har pratat om det under senaste halvåret men nu var det på tiden att det blev av.

Ett besök vid Sandbergen blev vår utflyktsrevival och nu ska det bli minst en varje helg. Raja njöt som fisken i vattnet och Elvira tjöt av glädje. Tror bestämt att både frun och jag var väldigt nöjda också.


När man har korta ben så är det tur man har en pappa med bärstolEn överförtjust hund på klintens kantFika är ett måste och utsikten är inte tokigEn slagen hjältinna

6 kommentarer:

 1. Sköna bilder, man blev glad av att se dom.. :-)

  SvaraRadera
 2. Oj vilket sömnig tjej. Söt sådan:) Utflykter gör gott för själen och det är aldrig fel med frisk luft.

  SvaraRadera
 3. Tack för era kommentarer, bilderna är tagna med min usla mobilkamera men man får känslan för hur det var i alla fall.

  Regnade som sjutton när vi åkte men på Öland var det uppehåll.

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Och hon ÄR en sötnos! Er Elvira. :-) (Alla "Elviror" är nog automatiskt söta när jag tänker efter...)Och hunden! (Han eller hon?)

  SvaraRadera
 5. Haha, Ingmarie, vi har ju rett ut det där tidigare :-)
  Hunden, en bearded collie, heter Raja och är en hon.

  SvaraRadera