torsdag 22 april 2010

Dagens pass: 5 km - 24.34

Var på håret att jag hoppade pass idag. Liiiiiiite ont i halsen och frågan är om det kommer kicka på nu när jag faktiskt gav mig ut.

Det blev en kort runda på fem kilometer, tror att det var i augusti jag sprang så kort sist. Ville mest komma ut och röra på mig.

Tanken var att jogga runt i femminuterstempo och tiden ovan blir väl ett snitt på 4.55 så jag höll mig ganska bra. Såg att tempot var nere i 4.45-4.50 några gånger men jag tvingade mig att sakta in.

Såg på Roadrunners blogg att han fått ett startnummer till Stockholm Marathon kring låga 2000. Fantastiskt. Själv hamnade man en bra bit över 18000...

2 kommentarer:

  1. Nästa år har du med låg siffra! Du kan också välja att se det som så att du KAN springa och vara med. Det är ju faktiskt inte alla förunnat. :-)Se nu till att hålla dig frisk!

    SvaraRadera
  2. Egentligen finns det inte mycket att gnälla över alls. Jag har inte missat så många pass pga lättja vilket var mitt stora problem sist det begav sig.

    Löpningen är äntligen en del av livet, vilket hela tiden varit tanken. Det som gör att jag står och velar inför marastarten är om allt slitage skapar ett onödigt långt uppehåll efter loppet.

    SvaraRadera