fredag 9 april 2010

Sydkustloppet närmar sig

Till slut har jag fått iväg betalningen för Sydkustloppet.

Jag är verkligen inte trimmad för en halvmara och i samband med anmälan någon gång före nyår så angav jag en uppskattad måltid på 1.35. Har hört av Daniel att det är en fin men bitvis lite tung bana så idag är jag glad om jag går under 1.45.

Nu slog ju febersvinet till i veckan igen och jag tror att den berott på en kompination av förkylning och inflammation i ryggen. Det är bättre nu och under helgen blir det något lugnare uppstartspass. Måste bli något semilångt pass innan den förste maj så jag har lite självförtroende i bagaget.

Appropå Daniel så pratades vi vid på telefon häromdagen. Han har haft den stora vänligheten att stå med uppehälle under helgen då loppet går och det ska bli riktigt kul att få träffa en sann inspriationskälla IRL.

Tillsammans med Mikael så bildar vi också laget Bloggjoggarna. Verkar vara få lag anmälda i lagtävlingen vilket kan bli en extra sporre att pressa på för att inte skämma de andras tider.

4 kommentarer:

 1. Tror det blir bra med en halvara som en genomkörare inför maran även om du inte tränat så mycket som du velat. Skulle inte fokusera för mycket på tiden utan på att genomföra den på ett jämnt och bra sätt! Kör på!

  SvaraRadera
 2. Men vad kul ni kommer få det. Håller helt med Staffan, go with the flow så kommer du göra ett kanonlopp.

  SvaraRadera
 3. Känn ingen press på loppet, det är ett tufft lopp att springa fort på ändå. Bara njut av banan och hitta ett skönt flyt.

  Vi är nästan 200 anmälda nu, några återbud dock men det går nog jämt upp med dom som efteranmäler sig på plats. Snart är det dags! :)

  SvaraRadera
 4. Hmm, ibland funkar det inte så bra att kommentera från telefonen. Vill minnas att jag svarade på det här inlägget redan igår.

  Håller i alla fall med er, jag ska ta det lugnt och beskedligt utan press. Banan verkar rolig och jag har aldrig varit på vår sydspets tidigare. Kommer definitivt bli en kul helg, har hört rykten om ett after race på kvällen också!

  SvaraRadera