torsdag 15 april 2010

Tillbaka i etern och besök hos naprapaten

Äääääääntligen tillgång till internet igen. Började så smått tröttna på att skriva inlägg via Iphonen. Världens I-landsproblem men vafan, jag måste ju hålla liv i bloggen ;-)

Telia har också fixat lite ekonomiska plåster på såren, vilket vi tackar för. Att få en förklaring till varför en omkoppling av bredbandet, två dagar efter angett inkopplingsdatum, plötsligt kan skjutas upp i två veckor. Särskilt med tanke på att det är 10 dagars beställningstid och jag beställde flytten två månader i förväg...

Idag har jag varit på snabbesök hos en naprapat. En av mina kompisar är naprapat på Malkars träningscenter i Kalmar och hade som tur var en ledig tid idag. Min värk i ryggen har återigen blivit värre och efter ett lyft av tvättmaskin och torktumlare igår så kunde jag knappt sova inatt av värken. Fredrik körde lite fet massage över ryggen, lät det knaka lite i ryggraden och pinade mig med akupunkturnålar i rhomboideus och trapezius.

Punktsmärtan är inte helt borta, men lite egen tänjning och ett återbesök nästa vecka ska nog råda bot på knutarna allt flyttande gett mig.

Fick rådet att inte träna idag. Ifrågasatte det inte men antar att det har att göra med vad massagen och akupunkturen sätter igång för processer.

Off topic: Var det någon annan som såg King of Kong i SVT:s dokumentärsatsning Dox i tisdags? Jag som brukar stå på nördarnas sida satt och blev riktigt förbannad. Tur att det ordnade till sig till slut...

3 kommentarer:

 1. Du har fått en utmärkelse:
  http://marathonjohan.wordpress.com/2010/04/16/jag-fick-en-bloggutmarkelse/

  Bara för att din blogg är så himla bra!

  SvaraRadera
 2. Nej jag såg inte programmet. Är det värt att se på i efterhand? Du får vila ryggen nu så du kan springa igen. Varför ska ni ge er på så tunga grejor, jäkla matcho-hee-man-sundrome:) Ta det lugnt, vila och ro om ryggen nu.

  SvaraRadera
 3. Tja, jag vet inte egentligen. En ordentlig omgång åttiotalsnostalgi och så ett upplägg enligt modellen motgång, motgång, motgång - success. Jag tycker det var rätt kul och blev ordentligt irriterad längs vägen.

  SvaraRadera