torsdag 18 februari 2010

Bra affär - dålig hals

Gick och lade mig igår med lite halsont och inte var det bättre idag. Självklart händer detta när jag väl tänkt rulla igång igen. "Är det inte det ena så är det det andra, som flickan sa när hon blödde näsblod". Flickan alltså, hon spottar ur sig sanningar.

Well, well, det är bara att vänta ut skiten.

Eftersom det är husrenovering på gång så görs det mycket inköp just nu. Nytt kök, nya vitvaror och ny badrumsinredning. Jag gillar att köpa sådana här grejer. Jag orkar inte grotta ner mig för mycket men brukar läsa på lite grand, ställa upp en kravlista och sedan ge sig ut på shoppingrunda. Igår kom jag på att vi behöver ett fönster till badrummet. Tittade runt på fönsterleverantörer på webben och konstaterade att 8-10 veckors leveranstid inte är ovanligt. Jag kan som bäst sträcka mig till två... Frågade en kollega som tipsade om ett företag här i närheten som har sågverk, brädgård och egen fönstertillverkning. De skulle tydligen ha en "fönster-outlet" med udda fönster som blivit över. Åkte dit på vinst och förlust och blev invisad i en gammal lada där det stod ett hundratal fönster av vitt skilda sorter. Hittade ett sidohängt Elitfönster 60*120 som kommer sitta som en smäck. 1000 spänn och jag tackar så mycket. Ibland är det riktigt fint att göra en bra affär.

7 kommentarer:

 1. Tänk vad man kan hitta i gamla lador! Vad roligt! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar shoppa kläder, skor, böcker, tidningar. Min blivande man gillar att shoppa elektronik, kylar, frysar och tvättmaskiner. Varför är det så?:)

  SvaraRadera
 3. kan du inte åka dit igen och kolla om du hittar ett runt icke öppningsbart till mig

  SvaraRadera
 4. Ingmarie: man får tacka, nu har snoret runnit till så det är nog på väg bort.

  Anna: jag ser det som en Perfect match!

  Fabbe: allvarligt?

  SvaraRadera
 5. Nu får nog jag tänka ut en bitsk kommentar för att dölja lite avundssjuka.

  Vi har en relativt lång lista av små och stora projekt vi vill ta tag i hemma men det blir liksom inte av. Kan ha att göra med att jag inte tycker det är lika kul att fixa och renovera som att springa.

  Jag är lite för ointresserad och ohändig för mitt eget bästa som husägare...

  SvaraRadera
 6. Personligen är jag intresserad av att renovera och bygga saker men har allt för dåligt humör när jag sågar snett....

  SvaraRadera