onsdag 5 maj 2010

Det här med att sälja sitt startbevis

Har tänkt tanken att försöka sälja min startplats till Stockholm Marathon. Både för att få lite pengar tillbaka och för att ge någon annan chansen att springa.

Nu är jag ändå lite tveksam. Om vi hoppar över faktumet att SM inte tillåter att man springer i annans namn så finns det väl ytterligare en och annan faktor som talar emot det.

Vill jag att någon annan springer i mitt namn? Det kan ju bli både bra och dåliga resultat som på något sätt blir officiella. Pengarna känns ändå avskrivna...tanken är väl mest att ge någon annan möjlighet att springa ett lopp som varit fullbokat alldeles för länge.

Vad säger ni?

7 kommentarer:

 1. Nej inte sälja. Det ska inte jag. Då kan jag ju inte ta bilen och tokköra upp på fredag om jag ångrar mig:) Och fick du inte lite blodad tand i lördags efter ditt superlopp?!

  SvaraRadera
 2. Haha, du är för rolig! Jag fick blodad tand i lördags. Men på andra saker än att springa marathon otränad. Been there, done that.

  Jag lutar ändå definitivt åt att inte sälja. Vet att många gör det men det känns inte rätt helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Inte sälja säger jag med. Du kan ju gå och mingla på mässan, hämta ut "påsen" och fundera ett varv till! Kanske du ska ändå...?

  SvaraRadera
 4. Ja pannben verkar ni ha i alla fall! Men det har jag också skaffat mig, det blir inget Stockholm Marathon i år. Ett tag funderade jag på att åka upp för att träffa er och snacka lite skit och heja på er under loppet men det får bli en annan gång. 2*40 mil i bil med en tvååring plus några tusen för hotel känns inte aktuellt. Bokade av hotellet igår.

  SvaraRadera
 5. Inte sälja! Håller med dig om att du kan få en ganska snedvriden statistikbild i Stockholm Marathons resultatdatabas. Och där vill man ju bara ha sina egna resultat!

  SvaraRadera
 6. Håller med om att Inte sälja! Det är din plats och du kommer kanske att springa flera gånger till.
  Då kommer du säkert att vara irriterad på det där resultatet som inte var ditt.

  Tråkigt att det inte blev något i år! Men nu kan du träna för nästa år.

  Sen fast du är helt bestämd, så vill jag bara säga att förra året efter min skada. Då åkte jag ner till Göteborg och sprang Varvet och tillbaka hem igen direkt efter loppet. 2 x 50 mil.
  Bestämde mig dagarna innan... Så man vet aldrig :)

  SvaraRadera
 7. ja och vad händer om den som springer i ditt namn kollapsar... startnummret är ju ett slags personbevis

  SvaraRadera