tisdag 11 maj 2010

Dagens pass: 7,6 km - 34.42

Jag har verkligen sug efter mer löpning nu när Sydkustloppet är avklarat och maran avbokad. Jag bannar mig själv för att jag inte anmälde mig till Göteborgsvarvet men man kan inte lyckas med allt.

Blev ett lite snabbare pass idag. Har gjort ett par inköp som jag får recensera senare. Ett par hörlurar och ett fodral för att kunna lyssna på musik i Iphonen medan jag springer. Har haft svårt för detta genom alla år men kände att det kan vara värt ett försök, det måste finnas en anledning till att så många gillar det. Men, men, mer om detta imorgon kanske?

Passet som slutade på 7,6 km höll ett rätt bra tempo redan från början. Sträckan startar med ett litet utförslut så där rullar det på fint. Fick stanna och rätta till ena örpluggen så första kilometern gick på 5.04. Därefter blev det idel fina kilometertider: 4.33, 4.36, 4.28, 4,29, 4.30, 4.23 samt de sista 600 metrarna med en snittfart på 4.24.

Jämnt och bra tempo trots musiken men jag som inte har så mycket i biblioteket måste leta upp rätt musik. Tror att dagens låtar var lite lätt aggressiva för passet, lite mer intervallvarning på något sätt. Men när Iron Maidens "Run to the hills" rullade igång, då flög jag fram!

2 kommentarer:

  1. Roligt att du testar köra med musik och härligt att du hittat gnistan igen. Finns det ingen halvmara till hösten du kan ladda för?

    SvaraRadera
  2. Det finns det garanterat. Fick tips om Kustmaran i ett tidigare inlägg. Samma klubb som anordnade Jämjöhalvan. Tror att Kustmaran gick 3 juli.

    SvaraRadera