söndag 8 augusti 2010

Garderobsprojektet

Under sommaren har en hel del av Joels tid lagts på ett garderobsprojekt. Vad som i tanken var ett ganska straight forward litet arbete visade sig skapa både bryderier och tidsåtgång.

Vårt gamla hus saknar förvaringsutrymme. Det fanns i stort sett inga garderober när vi flyttade in och eftersom det var total avsaknad av dem i vårt sovrum fick vi inledningsvis ha garderoberna nere i vardagsrummet. Sovrummet har snedtak och garderoberna fick helt enkelt inte plats.

I samband med omtapetsering kläckte vi idén om en skjutdörrsgarderob. Och istället för att kolla upp detaljerna gav jag mig snabbt på det riktigt roliga, att riva väggen.

Det som jag trodde var en gipsvägg var en isolerad plankvägg och efter några timmars arbete stod jag här;Efter mycket trixande, hummande, kollande, mätande, målande, sågande passerade vi det här;och efter en och en halv månads sovande i madrass på golvet i dotterns rum så landade vi här;Jag gillar att bygga och fixa men det här projektet blev väl stort i och med att det påverkade hela familjen. I stunder av eftertänksamhet skulle nog en snickare fått göra det på ett par dagar istället. Men nu ligger det bakom oss och kläderna har flyttat in i sitt nya bo.

3 kommentarer:

  1. men vad fint det blev nu när det e klart!

    SvaraRadera
  2. Helt klart värt mödan så här i efterhand. Jag är grym tidsoptimist så jag hade tänkte mig två tre veckor på sin höjd

    SvaraRadera