söndag 1 augusti 2010

Dagens pass: ca 5 km - ca 25.00

På fredag är det två månader sedan jag sprang ett pass senast. Två månader är en rätt lång tid om man betänker att jag under senare hälften satt mig själv på HCHF-kost. Mycket vin, grillat och fika. Jag har i alla fall kroppsarbetat en del med huset, inlägg om detta kommer framöver.

Dagens pass var bara ett komigångpass. Jag och frun har sagt att vi kör varannan dag veckan som kommer och för att få ihop fyra pass var så startade jag idag. Det kommer bli fyra pass mellan fem och sju kilometer i ett måttligt tempo.

Trots kosthållningen så var det inga som helst problem att springa mina fem kilometrar idag. Inte tillstymmelse till håll eller tunga ben. Funderade ett tag på att förlänga rundan till sju kilometer men det är bättre att smyga igång.

Med tanke på att det var i juli jag satte igång förra året och att jag nu ändå måste ha ett bättre utgångsläge än då så kanske Jämjöhalvan ligger bra till framåt höstkanten?

3 kommentarer:

 1. Fyra gånger i veckan, är det planen? Då är mitt råd att faktiskt ta det lite lugnt även om du inte börjar från noll!

  Här är det också mycket husfix och HCHF för tillfället :-)

  SvaraRadera
 2. Absolut inte den övergripande planen, snarare två gånger i veckan. Men det är skönt att rulla igång med lite fler pass första veckan tycker jag, för att få en boost. Men de kommer som sagt att hållas omkring fem kilometer.

  SvaraRadera
 3. Klart du ska springa Jämjöhalvan! Siktar själv på det i år igen :)

  SvaraRadera