torsdag 24 juni 2010

Ögoninfektion, feber, nässelutslag

Det är vad vi sysselsatt oss med här hemma de senaste tio dagarna. Allt har suttit på dottern och det har varit lite upp och ned.

Vi har rivit lite vägg i vårt sovrum och kört ett par varv till tippen.

Igår kväll fick motorcykeln (hela) luftas lite tillsammans med ett tiotal kollegor. Vi tog en sväng på Öland med fika i Stora Rör.

Imorgon är planen att fira lite midsommar tillsammans med goda vänner innan jag ska börja jobba vid 22. Får se om Elvira tillfrisknat bara.

3 kommentarer:

 1. Har sett att det varit en del att göra med väggen i sovrummet och det är säkert en hel del kvar att göra, skulle jag tro. :-)

  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det kan man nog säga. Första steget, som du såg, var ju att ta ner den för att se vad som gömde sig bakom. När chocken över detta lagt sig så har jag börjat fundera på hur jag går vidare. Tror att jag är beredd att fortsätta nu.

  Det ska bli en skjutdörrsgarderob förresten...

  SvaraRadera
 3. Det där lät ju inget vidare med dotten! Hoppas hon piggar på sig! Skönt att hela MC'n fick komma ut på en tur :-)

  Ha en trevlig midsommar! Sitter här med en kall öl, resten av familjen har knoppat in, imorgon blir det löpning igen, förmodligen korta intervaller, fast jag borde pyssla lite med huset istället :-) Vet du förresten hur man byter glödlampor i spotlights, det sitter väl någon fjäder någonstans???

  SvaraRadera