onsdag 9 juni 2010

Några ord om ett kul pass

I söndags hade jag tänkt att springa en runda på jobbet. Det stod och vägde lite om det skulle kunna ges möjlighet så istället för att ge mig ut så blev det en runda på bandet.

Cyklingen till jobbet (förra veckan blev det totalt sju mil) verkar ge lite resultat för jag känner ett bra klipp i benen.

Rullade igång i femminuterstempo och en grads lutning (är det grader eller är det bara ett värde på att det lutar??). Efter 1,5 km så började jag trycka upp lutningen ett steg var femhundrade meter. Fortfarande i samma hastighet. Jag gjorde så med lutningen 2,3,4,5 och 10 utan att för den skull ta ut mig.

Därefter blev det ned på en grads lutning igen och över till lite tempohöjningar. från 12 km/h (femminuterstempo) så gick jag upp 0,3 km/h var femhundrade meter. 12,3, 12,6, 12,9, 12,3 och 13,5 innan jag gick ned på 12 igen under en avslutande femhundring.

Sammantaget sju kilometer och ett förbannat kul pass.

6 kommentarer:

 1. Kul och skönt att höra att du inte lagt skorna på hyllan. (Du skulle VÅGA förresten! ;-) )Jag ska göra mitt bästa för att heja på!:-)

  SvaraRadera
 2. Det är ju så mycket lättare mentalt att springa på detta sätt. Lite på samma sätt som när man springer en intervallstege. Man har hela tiden ett kort mål i sikte. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Joel goes fartlek - I like :-)

  SvaraRadera
 4. Nej, skorna blir kvar på fötterna. Det har jag ju lovat min dotter.

  Så stay tuned!

  SvaraRadera
 5. Starkt jobbat och att inte ta ut sig med de lutningarna måste ju kännas bra! Själv skulle jag ha... Och efter att ha fått tillbaka medvetandet så skulle jag skriva om det :) Klart att du behåller skorna på!

  SvaraRadera
 6. Blev det något Marathon? Bra pass det där =)

  SvaraRadera