fredag 4 juni 2010

Bra jobbat

Läser i nyhetsbrevet från Stockholm Marathon att fotoföretaget Marathonfoto publicerar foton på sin hemsida senast 72 timmar efter loppet. Förra året tog de 150 000 foton...

Bra jobbat måste jag säga. Antingen har de ett digitalt ID-system som kan läsa av nummerlapparna på bilderna eller så har de en fet sweat shop med pensionärer som sitter och sorterar bilder i dagarna tre.

Även om jag lovat Staffan att inte avundas andra så måste jag medge att jag avundas er som startar årets Stockholm Marathon om 28 timmar och 11 minuter.

3 kommentarer:

 1. Fast efter Göteborgsvarvet tog det 1,5 vecka fast de lovade 72 timmar. Jag är också avundsjuk på alla som startar i morgon. Nästa år ska jag också vara med och leka!

  SvaraRadera
 2. Laddar för fullt nu med kolhydrater, salter och mineraler. Kan behövas .... Tror att jag har sträckt vaden - mindre bra om man säger så.

  SvaraRadera
 3. Anna; Om det nu tas 150 000 foton så tycker jag att även 10 dagar är strongt men då kanske man inte ska utlova 72 timmar. Klart att du ska vara med nästa år. För egen del är start mera tveksamt.

  Cecilia; Härligt att laddningen går som på räls. Skit i vaden, nu finns det inte utrymme för småkrämpor. Jag jobbar imorgon men ska försöka få lite TV-tid! Lycka till!!

  SvaraRadera