onsdag 31 mars 2010

Lord av Lindsdal??

Ni har väl inte glömt Mia som tillsammans med Tene, Miranda och Bernt erövrade Kungsholmen den 13 februari? Jag har det inte.

Nu när man flyttat och hamnat i en liten, avgränsad, del av Kalmar så har tanken om att göra något liknande vaknat. Lindsdal avgränsas i ytterkant på ett liknande sätt som Kungsholmen, inte av vatten men av Lindsdalsvägen och Nils Holgerssons väg. Mitt igenom hela skiten går Kalmarvägen.

Sträckan runt hela Lindsdal är, som ni kunde läsa häromdagen, sju km blankt. Från de tre vägarna ovan går det in kvarter i traditionellt 70-talsmanér. Orten i övrigt är sammanbunden av mängder med cykelvägar, dessa skulle jag kunna tänka mig att skippa. Gator och vägar farbara med bil alltså.

Tänkte använda ett kartprogram på jobbet för att uppskatta hur långt det skulle kunna vara för att se om det är genomförbart. Om det blir uppemot Mia&Companys sträcka på sju mil så kan det nog tänkas att jag gör det på två dagar... Som ni kan läsa i titeln så aspirerar jag inte på någon kungatitel...

3 kommentarer:

 1. Vilken kul grej!Du kommer garanterat även att vara först med det!

  SvaraRadera
 2. Ja, och om du gor det pa 2 dagar sa ar det ju verkligen inte fy skam det heller!! Helt klart en rolig foreteelse och om jag bodde liiite narmare sa skulle jag nog ocksa haka pa:)

  SvaraRadera
 3. Jag blev otroligt inspirerad av hufvudstadsbornas tilltag. Blev dock förvånad att den totala sträckan blev så lång. Ska ta en kik på kartan först innan jag bestämmer mig.
  Jag tror inte att jag kan locka dig till Kalmar från Australien Petra men hade du kommit så hade du självklart varit välkommen.

  SvaraRadera