torsdag 25 mars 2010

Dagens pass: 5,64 km - 26.20

Vad hände egentligen? Sist jag sprang ute så var det 10 minusgrader, idag sprang jag i vårsol, åtta plus och utan varken mössa eller vantar. Fantastiskt.

Passet blev korta 5,6 km men i ett bra tempo, mellan 4.35 och 4.50 på hela sträckan. Jag sprang på arbetstid så jag kunde inte sticka iväg för långt om min kompetens skulle behövas (obs, ironi).

Jag sprang i mina gamla hoods, i området där vi bodde innan vi flyttade till vårt nuvarande hus. Det är ett större grönområde relativt centralt i Kalmar. Blev lite grusväg och backar men framförallt en god dos vårkänsla!

Ett sjuttiotal dagar kvar till den 5 juni. Nu kör vi igen!

5 kommentarer:

 1. Låter bra det där Joel, härligt att du också har vår! Fast det är bara 40 dagar kvar till 5:e maj ;)
  Hade jag varit dig hade jag satsat på 3 löppass i veckan fram till SM och lyssna på kroppen så ska du se att den håller hela vägen.

  Med 3 pass menar jag ett långpass, ett intervallpass och en snabbdistans. Tyckte det funkade bra för mig inför NY och jag lyckades hålla mig skadefri.
  Fast jag antar att du har koll på läget ;)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett bra arbetspass... Själv passade jag också på att ta ett pass på lunchen idag, fast jag klämde till med en mil. Det är ju underbart att det börjar bli vår!
  För ett par veckor sedan fasade jag för att 5 maj närmade sig allt för fort, men nu börjar jag bli redo!
  Håller med dig, nu kör vi!

  SvaraRadera
 3. Bra där Daniel, jag blir mer och mer säker på att den där Lidingöloppsbroschyren inte hade sluppit igenom ditt garn :-)
  Tror att upplägget du nämner är precis så jag kommer att göra. Därefter är det bara att gå ut hårt och bita ihop när blåsorna kommer! (ps, jag har ändrat datumet nu :-) )

  För en gångs skull så blev det av med jogg på jobbet Johan, så jäkla skönt.

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara berätta att jag i dagens inlägg uppehöll mig lite kring din kommentar till mitt Riegel-inlägg härom dagen. Välkommen att läsa vad jag skrivit i "Fler tankar om Riegel och marathon".

  SvaraRadera
 5. Härligt tempo i värmen. Kör hårt nu så blir det en trevlig dag den 5:e juni :)

  SvaraRadera