lördag 18 september 2010

Cirkus Cirkör - Wear it like a crown

I somras fick jag biljetter till Cirkus Cirkörs senaste föreställning "Wear it like a crown" av min fru i födelsedagspresent. Den 17 september kändes avlägset den 8 juli men igår var det dags.

Jag har bara sett korta klipp med Cirkör på TV men fängslas av både deras dramaturgi och otroliga akrobatik. Visste inte vad jag skulle förvänta mig av föreställningen egentligen men det var verkligen fantastiskt.

Som väntat otroligt duktiga och den underbara musiken av Rebekka Karijord gjorde stämningen perfekt. Karijord låter lite som Anna Ternheim tycker jag, klipper in ledmotivet till föreställningen så kan ni höra själva.

Det enda jag tycker mindre bra om är att jag missat de två tidigare uppsättningarna, tydligen är Wear it like a crown sista delen i en trilogi.

6 kommentarer:

 1. På torsdag ska jag få se dem! Jiha!(Men liksom du har jag missat de två första.:-( )

  SvaraRadera
 2. Underbart! Kolla här;http://blog.nemonisimors.com/?view=entries&entryid=2588

  SvaraRadera
 3. Hallå där, har husrenoveringen tagit musten ur löpningen och bloggandet??

  SvaraRadera
 4. Ja så är det nog Staffan. När det inte blev något marathon och jag inte har sprungit i den omfattning jag tänkt så har det inte blivit något skrivet heller. Det är inte så intressant för mig att bara skriva en vardagsblogg. Det är skitkul att skriva om löpningen uppblandat med annat men så länge jag inte springer så blir det bara en press.

  SvaraRadera
 5. Förstår hur du resonerar, även om bloggandet ger energi och pepp så kan det faktiskt stressa en också, framförallt under perioder när man inte tränar och därför inte har något att skriva om!

  Med fyra barn finns för egen del allt mindre tid såklart men jag har ett mål kvar i år och det är Hässelbyloppet på söndag, efter det blir löpningen ett sätt bara att få lite egen tid och jag kommer nog inte att ha så mycket att blogga om under en period...vanliga lätta distanspass är ändå ganska lika varandra.

  Ha det fint nu i höstrusket!

  SvaraRadera