lördag 17 januari 2015

2015 startar dåligt

Sylvesterloppet på nyårsafton tog knäcken på mig. Antingen hade jag något i kroppen eller så blev jag mottaglig  när jag totalt dränerade mig på energi. Oavsett vilket så har de första 17 dagarna av januari spenderats i någon form av halvförkylning.

I dag gjorde jag det andra passet för året, andra passet på sex kilometer. I övrigt har det vaknats och somnats med lätt halsont, det har nysts och ögonen har runnit. Dagtid har halsontet varit borta men jag har saknat energi.

Men nu kör vi, drygt åtta månader kvar till start. Två månader kvar till jag tänker gå på någon form av träningsprogram. Den tiden ska spenderas på fortsatt uppbyggnadsträning så jag är redo för runt 20 km när programmet drar igång. Håller jag mig sedan frisk så kommer jag åtminstone vara bättre förberedd i september än jag varit tidigare.

Ett annat beslut är att det inte blir några mer milsatsningar fram till maran. Den senaste starten rev ner mer än den byggde upp.

4 kommentarer:

 1. Bra att du lyssnar på kroppen! Håller tummarna för att det ska flyta på nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så ser jag fortfarande ingen ljusning Daniel. Infektionskänslan i kroppen och lätt halsont hänger i. Noterar tre pass under januari och börjar stressa upp mig även om det fortfarande är länge kvar.

   Radera
 2. Sitt lugnt i båten! Det finns tid! Knapra lite d-vitamin och Probi Frisk som kanske du kan bli bättre snabbare...

  SvaraRadera
 3. Sitt lugnt i båten! Det finns tid! Knapra lite d-vitamin och Probi Frisk som kanske du kan bli bättre snabbare...

  SvaraRadera